Happy Lion

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Wizz Air Budapest Félmaraton 2014

%Y %B %e, %A by admin No Comments »

2014. szeptember 14-én vasárnap

lesz a BSI szervezésében a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton (http://www.futanet.hu/cikk/29-budapest-felmaraton-2014/11286).

Tervünk az, hogy rokonainkkal, barátainkkal, támogatóinkkal együtt futunk Veráért és gyűjtünk az érte létrehozott Alapítványnak. A gyűjtés célja, hogy Verának erősítő gépeket tudjunk venni, személyi edzőt tudjunk fogadni, hogy a tavalyi és idei műtéteket követően intenzíven tudja erősíteni (főleg) lábizmait, hogy mielőbb lecserélhesse járókeretét botokra, és ezzel még egy lépést tegyen az önálló járás és az önellátás, önállóság felé. Reményeink szerint, ha lesz, még aki vállalja, Verát is szeretnénk a versenyen, arra alkalmas kerekesszékben magunkkal „futtatni”. A versenytáv 21, 0975 km, de lehet párban vagy trióban is futni.

Akiket keresünk:

- Futótársakat

- Önkéntes segítőket – szórólapozás, adománygyűjtés

- Szponzorokat, akik jóvoltából közös pólót, reklámanyagokat tudunk készíttetni

- Támogatókat, akik fenti célunkat anyagi felajánlásokkal támogatják

Ha fenti listán magadra találtál, és úgy gondolod, hogy részt veszel az eseményen, kérlek, jelezz vissza az info@happylion.hu e-mail címre, 2014. augusztus 17. vasárnap délig, megjelölve, melyik az a szerep, amit magadénak érzel. Add meg elérhetőségedet, és vissza foglak hívni, hogy a részleteket megbeszéljük.

Ha Te magad nem tudsz részt venni az eseményen, akkor kérlek, támogass minket távolról, és továbbítsd felhívásunkat barátaidnak, ismerőseidnek, partnereidnek, potenciálos támogatóinknak.

Az eseménnyel kapcsolatban információkat majd itt, és az alapítvány weboldalán (www.happylion.hu), valamint az Alapítvány Facebook oldalán is (https://www.facebook.com/pages/Happy-Lion-Vidám-Oroszlán/406344089386370) folyamatosan frissítjük.

FONTOS! A versenyt nem mi szervezzük, így a nevezési díjból részünkre nem juttatnak.

 A futóktól a következő információkat várom az info@happylion.hu e-mail címre:

- elérhetőség
- bevállalt táv
- ha résztáv, akkor van-e pár,csapat akivel fut
- póló méret
- nevezett-e már a versenyre
A segítőktől:
- elérhetőség
- póló méret”